Talon erikoisuudet
Ellen Svinhufvudkakku on leivottu alkuperäisen reseptin mukaan sitä aiemmin valmistaneiden kondiittorimestarien tarkkoja ohjeita noudattaen.
Kakkua saa neljää eri kokoa:
6, 12, 18 ja 24 henkilölle
Ellen Svinhufvudkakku
[vähälaktoosinen, gluteeniton]
Sibeliuskakku
Tämä säveltäjämestarimme mukaan nimetty klassikko on myös maultaan mestarillinen. Hienostunut maku muodostuu konjakilla sivellystä tummasta kakkupohjasta, jonka välissä on raikasta vadelmakermaa sekä täyteläistä suklaakermavaahtoa. Upean herkun viimeistelee suklaamarsipaanikuorrute viehkeillä nuottikoristeilla sekä upealla käsintehdyllä ruusulla.
Kakkua saa neljää eri kokoa:
8–10, 11–15, 18–22 ja 25–30 henkilölle
Tumman kakkupohjan sisälle kätkeytyy kerrokset paahdettua kermahyytelöä ja kermavaahtoa. Näiden kerrosten välissä raikasta ananasta, pinnalla herkullista maitosuklaakiharaa ja marsipaani ruusu. Päällä olevan suklaakiharan saa myös tummasta suklaasta, jos haluat kakun laktoosittomana.
Kakkua saa neljää eri kokoa:
8–10, 11–15, 18–22 ja 25–30 henkilölle
Ekonomin kakku
[myös laktoosittomana]