Talon erikoisuudet

Ellen Svinhufvudkakku on leivottu alkuperäisen reseptin mukaan sitä aiemmin valmistaneiden kondiittorimestarien tarkkoja ohjeita noudattaen.

Kakkua saa neljää eri kokoa:
6, 12, 18 ja 24 henkilölle

Ellen Svinhufvudkakku

[vähälaktoosinen, gluteeniton]

Sibeliuskakku

Tämä säveltäjämestarimme mukaan nimetty klassikko on myös maultaan mestarillinen. Hienostunut maku muodostuu konjakilla sivellystä tummasta kakkupohjasta, jonka välissä on raikasta vadelmakermaa sekä täyteläistä suklaakermavaahtoa. Upean herkun viimeistelee suklaamarsipaanikuorrute viehkeillä nuottikoristeilla sekä upealla käsintehdyllä ruusulla.

Kakkua saa neljää eri kokoa:
8–10, 11–15, 18–22 ja 25–30 henkilölle

Tumman kakkupohjan sisälle kätkeytyy kerrokset paahdettua kermahyytelöä ja kermavaahtoa. Näiden kerrosten välissä raikasta ananasta, pinnalla herkullista maitosuklaakiharaa ja marsipaani ruusu. Päällä olevan suklaakiharan saa myös tummasta suklaasta, jos haluat kakun laktoosittomana.

Kakkua saa neljää eri kokoa:
8–10, 11–15, 18–22 ja 25–30 henkilölle

Ekonomin kakku

[myös laktoosittomana]