In Konditoriaa

10-vuotisjuhlanäyttely

Konditoria R. Kokko

10-vuotisjuhlanäyttely

Konditoria-leipomomme juuret ulottuvat vuosikymmenten taakse, aina vuoteen 1947, jolloin Risto Kokon äiti, Sanni Kokko (os. Laurell) perusti oman konditorian Hämeenlinnaan. Pikkupojasta asti kondiittorin töitä harjoitellut Risto aloitti virallisen kondiittorin uransa vuonna 1970 vanhempiensa leipomossa, jossa hän toimi aina vuoteen 1992. Tämän jälkeen hän työskenteli konditoria Kanelissa sekä esimiehenä Stella Konditoriassa Helsingissä. Sittemmin Risto suoritti mittavan työkokemuksensa pohjalta vielä kondiittorimestarinkin tutkinnon. Hänen luomansa tuotteet ja ainutlaatuinen, tunnistettava kädenjälki ovat pysyvästi ja monimuotoisesti vaikuttaneet koko Hämeenlinnan konditoriakulttuuriin.

 

Kymmenen vuotta sitten, lokakuussa 2005, käynnistimme perheyrityksemme Konditoria R. Kokon toiminnan Tiiriön K-citymarketin tiloissa. Yrityksemme alkuaikoina tuotteitamme oli saatavilla ainoastaan samaisen ruokakaupan leipäosastolla sekä asiakastilauksina. Vuosien varrella olemme vähitellen kasvattaneet toimintaamme ja laajentaneet asiakaskuntaamme, jota nykyisin löytyykin ympäri Suomea. Tällä hetkellä tuotteitamme on myynnissä Tiiriön K-citymarketin lisäksi Hämeenlinnan seudulla myös Hämeensaaren K-citymarketissa, Vanajanlinnassa, Sibelius Centerissä ja Parolan K-supermarketissa, sekä pääkaupunkiseudulla Espoon Ison Omenan ja Sellon K-citymarketeissa ja Vantaan K-supermarket Ylivedossa. Lisäksi valmistamme ja toimitamme tilauksesta tuotteitamme myös muille yksityis- ja yritysasiakkaillemme.

Alkuvuosina keskityimme toiminnassamme lähinnä konditoriapuoleen, mutta vuosi vuodelta olemme lisänneet leipomopuolenkin tuotteiden valmistusta. Elokuussa 2015 yrityskaupan myötä toimme valikoimiimme myös erilaisia leipiä ja samalla omistukseemme siirtyi ensimmäinen kahvilamme, joka sijaitsee leipomomme yhteydessä Tiiriössä.

Valmistamme kaikki tuotteemme alusta alkaen käsityönä aidoista raaka-aineista noudattaen mahdollisimman pitkälle konditoriaperinteitä. Näistä periaatteistamme tahdomme ja aiomme pitää kiinni myös tulevaisuudessa, vaikka kilpailu tälläkin alalla on kovaa ja monet lähtevät paineen alla koneellistamaan tuotantoaan. Meille on kunnia-asia tarjota asiakkaillemme yksilöllistä palvelua sekä laadukkaita, aitoja leipomo- ja konditorialuomuksia, joissa sekä maku että ulkonäkö hivelevät aisteja.

Toivomme, että nautitte tästä juhlanäyttelystämme, johon olemme keränneet mahdollisimman monipuolisen kattauksen erilaisista kakuistamme näyttävine koristeluineen! Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiinne.

 

Konditoria R. Kokon henkilökunta
Urban dissertationauthors.com political machines brought to the party a commitment to social welfare legislation to help immigrant constituents.

You Might Also Like